Felhasználási feltételek

Az 1914.sk weboldal (továbbiakban weboldal) tulajdonosa a Hagyományok és Értékek Polgári Társulás, működtetője a Szlovák Nemzeti Múzeum - A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma, Žižková 18, 810 06 Bratislava (továbbiakban üzemeltető). Amennyiben nincs másként feltüntetve, a weboldalon található digitális tartalom az üzemeltető szellemi tulajdonát képzi.

Azok a digitális tartalmak, melyeket magánszemélyek vagy intézmények az üzemeltető rendelkezésére bocsátottak, az egyes tulajdonosok tulajdonát képezik, ami a megfelelő módon az egyes tartalmaknál fel van tüntetve.

A webloldalon található digitális tartalmak utánközléséhez, másolásához, tárolásához minden esetben a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása szükséges.

A weboldal látogatója a weboldal felhasználójának minősül (továbbiakban felhasználó) és elfogadja a felhasználási feltételeket. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A felhasználási feltételek aktuális verziójáról történő meggyőződés az oldal felhasználójának kötelezettsége.

Tilos az oldal működését akadályozó, illetve azt módosító bármely beavatkozás illetve az erre irányuló próbálkozás. Amennyiben a felhasználási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba az üzemeltetővel.

A weboldalon közölt tartalmak helyességéért, valóságtartalmáért az egyes tulajdonosok felelnek. Ezt a felelősséget az üzemeltető nem vállalja át. Ezért amennyiben bármilyen munkához forrásként szeretné felhasználni a tartalmat, konzultáljon a tulajdonossal.

Az oldal üzemeletetője minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (mint például adatbázis sérülés, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban az üzemeltető felelősséget nem vállal. A weboldalon található külső hivatkozások követésével elért tartalom nem áll az üzemeltető befolyása alatt és nem felel érte. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az üzemeltető törli vagy módosítja.

A Felhasználási feltételek az 1914.sk weboldalon kívül vonatkoznak a projekt részét képző www.facebook.com/1vilaghaborusemlekek Facebook oldalra is. Az üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére. Ilyenek többek között a jogsértő hozzászólások, az agresszív, sértő, fenyegető vagy gyűlöletkeltő hozzászólások, reklámot tartalmazó hozzászólások, politikai álláspontot kifejező avagy azt sejtető hozzászólások illetve az ilyen tartalomra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások.

A Felhasználási feltételek részét képzi továbbá a felhasználókra vonatkozó Adatvédelmi elvek.